Praktijk voor relatietherapie en gezinstherapie

Wie ben ik

Wie is Marina van Eck?

Ik ben Marina van Eck (1968), gestalttherapeut en systeemtherapeut (relatie- en gezinstherapeut). Na mijn opleiding verpleegkunde en pedagogiek volgde ik de master opleiding gestaltpsychotherapie aan de Nederlandse Stichting Gestalt (NSG) te Amsterdam en voltooide eveneens de opleiding tot systeemtherapeut bij Den Hertog Systemics te Zwolle. Daarna ben ik mij verder gaan specialiseren in relatietherapie bij de School Voor Relatietherapie te Antwerpen. Regelmatig volg ik bijscholing en supervisies en ben gecertificeerd ECP therapeut (Europese keurmerk voor Psychotherapie). Tevens ben ik opgeleid in de IOPT methodiek (identiteitsgerichte psychotraumatherapie) die ik vooral inzet binnen individuele trajecten.

In 2004 startte ik parttime mijn eigen praktijk. Mijn werkervaring binnen de GGZ/OGGZ is breed; ambulant hulpverlener, systeemtherapeut, unitmanager, behandelcoördinator binnen de verslavingspsychiatrie. Tot 2012 werkte ik, naast mijn eigen praktijk, ook als systeemtherapeut binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie.

Lange tijd werkte ik als gasttrainer voor de opleiding NSG en momenteel als docent aan de academie voor leefstijl en gezondheid binnen de module gezinscoaching. Mijn specialisatie/ervaring ligt op het gebied van relatie- en gezinsproblematiek, verslavingsproblematiek, onverwerkte verlieservaringen, angst, depressie, zingevingsvragen en problematiek die voortkomt uit een tekort aan erkenning, bescherming en liefde in de kindertijd.

Geregistreerd:

relatietherapeut-utrecht-geregistreerd-logos-groot

K.v.K 50633872

Visie

Gestalttherapie in de vorm van relatietherapie of gezinstherapie is een toekomstgerichte en dynamische zoektocht waarin je samen met je partner of gezinsleden wordt uitgedaagd om erachter te komen wat een evenwichtige relatie in de weg staat, met ons therapeut-cliënt contact als stevige basis.

Lees verder

Mijn gegevens

Relatietherapie Utrecht:
Marina van Eck, Gestaltpsychotherapie, Relatietherapie, Gezinstherapie
Dorpsstraat 2, 3981 EB te Bunnik
Telefoon: +31 613909298
Website: www.relatietherapieutrecht.com
Email: info@marinavaneck.nl

Waar zit ik?